Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2011 16:44 - Започва записването за втори сезон на X Factor!
Автор: ivanchev Категория: Музика   
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове:
0



От X Factor обявиха записването за своя втори сезон. 

На сайта http://xfactor.novatv.bg/ всички желаещи да станат част от музикалното шоу могат да попълнят регистрационна форма. Екипът на предаването ще се свърже с всички одобрени.  Четиримата участници преминаха безупречно тройното предизвикателство на полуфинала снощи. Александра, Богомил, Рафи и Ангел и Моисей изпяха по три песни и доказаха, че всеки един от тях заслужава да продължи към финала.  Ангел и Моисей откриха по много атрактивен начин десетия концерт на живо с песента "Beggin’" на Медкон. Момчетата създадоха нов хит на българската сцена с интерпретацията си на класиката на Тодор Колев – "Черно море", преобразявайки я в хип-хоп вариант. 

Единствената останала дама - Александра, внесе класа и сексапил на сцената с песните "American Woman" на Гес Ху, но във вариант на Лени Кравиц, "Wicked Game" на Крис Айзък. Мария Илиева определи като най-добро шоу за вечерта интерпретацията й на "Rumour Has It" и "Someone Like You" на Адел (Adele).  Рафи завладя сцената с лекота още с първото си изпълнение "Signed, Sealed, Delivered" на Стиви Уондър.

Успешно се превъплъти в роля и с песента "Let The Sunshine In" от мюзикъла "Коса". А с интерпретацията си на хита "Rolling In The Deep" на Адел успя дори да просълзи Поли Генова.  Богомил за пореден път доказа таланта си с "Everything I Do" на Брайън Адамс. Второто му изпълние – "Mamma Mia" на АББА, беше заредено с много положителна енергия, цвят и емоция. Младият певец закри полуфинала с огненото изпълнение на песента на Бруно Марс "Grenade", подкрепен от безупречната китара на Иван Лечев.  Довечера Васко Василев няма да бъде на своя съдийски стол.

Виртуозният цигулар заминава за Япония, където ще свири заедно с класически оркестър в Осака и Фукуока. Менторът на момчетата ще се завърне в България на 7 декември – специално за последния концерт на живо преди големия финал.  Всички зрители, подкрепили с есемес своя фаворит между 29 ноември и финала на шоуто - 11 декември, имат шанса да получат автомобил Хюндай, независимо за кого от финалистите са гласували.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanchev
Категория: Музика
Прочетен: 41474
Постинги: 9
Коментари: 93
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930